fbpx

Wat klanten zeggen

Ondersteboven was ik van het resultaat, mij goed op de gevoelige plaat krijgen is sowieso al een kunst op zich! Dank aan Walter Verwaal voor zijn geduld en doorzettingsvermogen! #aanrader #noadd

Jeroen Blaauw
Ik kreeg met kerst dit bijzondere kado, 40 over 40, van mijn vriend. Het was een kado met een boodschap, welke Walter prachtig heeft vastgelegd op de lens. Het was een erg leuke en gezellige dag. Ik werd hartelijk onthaald door Walter en Anne, de visagiste, en voelde me erg welkom, ze gaven me beide het gevoel; dit is jouw dag! En dat was het ook. Ik heb genoten van begin tot eind, de dag vloog voorbij. Na 2 weken de onthulling; hoe zou ik eruit zien, is het Walter gelukt om de verschillende " Sandra's" vast te leggen? Ja, het is hem zeker gelukt, de foto's waren prachtig, ik stond van (naar)mezelf te kijken en dacht: Ik mag er zijn, ik ben oke zoals ik ben! Dit heeft hij absoluut door deze foto's aan mij laten zien! Bedankt voor deze mooie ervaring en beleving, Groet Sandra

Sandra Peters
Ik had het genoegen om deel te nemen aan een super leuke fotoshoot bij Walter Verwaal voor het project 40 over 40. De ervaring was gewoonweg fantastisch. Niet alleen werd ik getrakteerd op een professionele fotoshoot, maar de hele dag was gevuld met plezier en gezelligheid. Voorafgaand aan de shoot werd ik verwend met visagie en haarstyling. Walter creëerde een ontspannen sfeer en de verkleedsessies waren een absoluut hoogtepunt. Tussen de sessies door genoten we van een heerlijke, luchtige lunch, wat een welkome onderbreking was. En niet te vergeten het interview, dat een leuke toevoeging was aan de dag en hielp om mijn verhaal achter de foto's te delen. Na een week was het tijd voor de onthulling van de foto's, en ik was absoluut verbluft door het resultaat. Walter heeft echt mijn persoonlijkheid weten vast te leggen op een prachtige manier. Al met al was mijn ervaring met Walter Verwaal meer dan ik had kunnen hopen. Zijn professionaliteit, creativiteit en vriendelijkheid maken hem een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere fotoshootervaring. Dank je wel, Walter, voor deze geweldige herinnering! walterverwaal fotoshoot

Diana van Kesteren-Megens
'Met een handje vol mooie cover foto's van een chique modeblad klopte ik bij Walter's studio aan. 'Ik heb wat ideeën, dingen die ik mooi vind. Geen idee, maar denk jij dat dit kan? Misschien ben ik hier wel helemaal niet knap genoeg voor hoor!' hoor ik mijzelf nog zo zeggen. Walter werpt een blik op de foto's bekijkt ze even aandachtig.. laat een stilte vallen.. en zegt: "Anne, als jij hierin gelooft, dan gaat dit lukken" Yes wat een heerlijke mindset dacht ik meteen! We gaan ervoor! Al tijden liep ik met het idee in mijn hoofd om foto's van mijzelf te laten maken. Ik heb zakelijk wat nodig, ik wil voor privé wat mooie foto's hebben, iets als aandenken voor mijn kinderen.. en kerst komt eraan. Perfect cadeau voor mijn partner. De man die alles al heeft (of zelf koopt). Ik hou van krachtige foto's, heb een idee in mijn hoofd hoe ik dat voor mij zie. Het moet een stijl zijn die bij mij past.. puur, krachtig en een beetje sexy maar dan wel met klasse. Het werd een avontuur..volledig uit mijn comfortzone.. en toch ook weer niet. Ik wilde dicht bij mezelf komen en blijven. Het gevoel uitschakelen wat anderen hiervan zouden vinden. We zochten uit wat voor mij kracht in een foto is, wanneer is iets elegant? En waar kunnen we dat beetje sexy toevoegen zonder dat het zijn klasse verliest. Ik ben geen model, verre van dat.. Die poses.. hoe dan? Walter nam me mee in het proces. Hij deed de poses voor, ik kopieerde ze.. het werkte.. Langzaam voelde ik me een model, ik kreeg er nog heel veel lol in ook. Ik ging creatief en ruim denken en maakte van dit een nieuwe mega stoere ervaring. Ik vond het heerlijk, kreeg vertrouwen in de foto's, in mijzelf en mijn energie ging aan. Nieuwe ideeën kwamen binnen en een gevoel van trots.. ik kan de wereld aan kwam erbij. De uren in de studio waren een nieuwe ervaring. Ik heb geen seconde gedacht aan de mening van anderen. Ik krijg hier zelfvertrouwen van want ik sta achter deze foto's. Dit ben ik.. dit is wie ik wil zijn. Take it or leave it.. Ik kijk nog vaak terug naar de foto's. De foto's kloppen voor mij. Van outfit, poses tot haar & visagie. Het maakt mij trots. Trots op mijzelf, trots waar ik nu sta en trots op mijn lijf. Iedere vrouw is uniek, we werken allemaal hard, we zijn krachtig en puur. Dat mag je van mij op een foto terugzien en dat is samen gelukt met Walter. Tjidens de onthulling nam ik mijn partner mee. Het was een cadeau aan hem. De man die alles al heeft. Hij had geen flauw idee wat ik gedaan had. Toen het doek van mijn foto's vielen werd hij stil. Stil van trots. Hij mocht de mooiste foto uitzoeken. Die hangt nu bij ons in de keuken. Hij vond het cadeau geweldig. Ik ben niet meer zijn keukenprinses maar zijn keuken koningin 😉 Het was een unieke ervaring en dat vind ik echt mooi aan deze shoot. Door alle tijd en kunde van Walter krijg je iets unieks. Een ervaring, een beleving en een prachtig kunstwerk. Een ode aan jezelf of je partner 😉

Anne Notenboom
Aangezien ik dit jaar 50jr ben geworden, wilde ik mijzelf een bijzonder kado geven. Ik kwam op de site van Walter en gaf me op voor een fotoshoot. Later dacht ik: wat heb ik nu weer gedaan. want zelf vind ik dat ik niet zo in de belangstelling hoef te staan. Voorafgaand de shoot werd mijn haar gedaan en ik kreeg make-up op. Zelf draag ik nooit geen make-up en daar werd rekening mee gehouden. De shoot zelf was eerst wat onwennig, maar na een paar foto's werd het wat makkelijker. Ook kon ik er wel van genieten. Na ongeveer 2 weken ben ik terug geweest, samen met mijn ma, om foto's uit te zoeken. We werden warm ontvangen met een glaasje rode wijn en kerstmuziek. Iets wat ik beiden erg waardeer. Mijn man was positief verrast en hij heeft een mooie 3luik uitgekozen. Later, bij verlaten van de studio, heb ik toch nog 3 foto's nabesteld, want de keuze was reuze en zeer moeilijk! Ik vond het een leuke ervaring en heb er van genoten: van begin tot het eind. Echt een aanrader! Het contact met Walter is laagdrempelig en prettig, telefonisch, via mail of WhatsApp.

Esmeralda Prinsen
Voor het project 40-over-40 ben ik bij Walter in de studio geweest. Na een mailtje van mij, nam hij direct contact op via de telefoon en hebben we uitgebreid gesproken over de opzet en aanpak van de dag. En wat voor dag! Een dag waar je helemaal je allermooiste zelf mag zijn, met haar, make-up en kleding. Walter is een heel fijn persoon die je direct op je gemak stelt, waarbij je je direct vrij voelt om toch een beetje uit je comfortzone te gaan, zomaar te poseren voor de camera. De dag vloog voorbij, heel veel foto’s, heel veel mooie gesprekken, heel veel warmte. En als kers op de taart als herinnering een aantal prachtige foto’s!

Kim Brons
Begin oktober heb ik een fotosessie bij Walter Verwaal gedaan in het kader van zijn ’40 boven 40’ project. Na een intakegesprek en een heldere brochure ter voorbereiding op de sessie, reed ik ’s ochtend vroeg naar Duiven. Ik had verschillende kledingsets bij me en was nieuwsgierig naar wat de dag zou brengen. Bij binnenkomst was er meteen een hartelijk welkom. De visagiste stond klaar, alles was tot in de puntjes voorbereid. Walter adviseerde over de kledingsets voor de fotosessie en de dag kon beginnen. Ik heb het ervaren als een heerlijke ontspannen dag in de studio van Walter. Walter gaf tips over mijn houdingen voor de foto’s. Het was een hele leuke ervaring om model te zijn bij een professionele fotograaf, waar je jezelf van meerdere kanten kunt laten zien. Ook de onthulling was gezellig en leuk om het resultaat te zien. Walter had een aantal ideeën vormgegeven hoe de foto’s ook zakelijk te gebruiken waren. Ik kan de fotosessie bij Walter van harte aanbevelen.

Angela Lijmbach

Walter benaderd voor foto 's voor mijn website www.yurt-yoga.nl. Dit resulteerde uiteraard in mooie, foto 's maar vooral ook in een hele leuke, gezellige en vooral relaxte dag met mooie gesprekken. Ik denk er met veel plezier aan terug en kan het iedereen aanraden. Walter begeleidt je in de shoot maar staat ook open voor jouw eigen ideeën hoe je eea wilt. Echt fijne samenwerking, ik heb genoten!Carla Staring

Foto's hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. De mensen die me dierbaar zijn wil ik vasthouden, koesteren en op de foto vastleggen. Daarom wilde ik ook een foto van mijzelf hebben als herinnering, als document voor mijn dierbaren en voor mijzelf .

Ik belde daarom jou op Walter om een afspraak te maken voor een fotosessie. Zogezegd zo gedaan maakte je door de dag heen foto's, ook werd er gedacht aan een hapje en een drankje voor de innerlijke mens en ik werd opgemaakt door Nicol om me nog mooier te laten voelen.

Bedankt Walter je hebt me mooi weten vast te leggen op de foto stoer en kwetsbaar tegelijk.

Als fotograaf heb je plezier in wat je doet dat straal je ook uit, het is echt je passie. Ik wil je ook bedanken voor de positieve sfeer die dag. En het mooie eindresultaat. Ik kom zeker bij je terug voor een volgende fotosessie. Alle goeds toegewenst met je passie ..

Vriendelijke  groetjes FriedyFriedy Harmsen
Wat een bijzondere samenloop van omstandigheden toen ik Walter belde om een foto te laten maken. Ik ken Walter via de sportschool en herinnerde me dat hij fotograaf is. Ik vroeg hem of hij mijn man, zijn 2 kinderen en mij kon vastleggen, want we wilden deze foto gebruiken voor de uitnodiging van ons huwelijk vorig jaar. In hetzelfde gesprek vroeg Walter mij dat hij met een waanzinnig mooi project bezig was; 40 vrouwen boven de 40, vanuit hun mooie zijn en kracht vast te leggen op camera. Hierbij werd make up en haar verzorgd. Dit zorgde al voor een hoog glam -en sterrengehalte. Even helemaal tijd en aandacht voor jezelf, waarbij je ook nog eens de hele dag in de watten zou worden gelegd. Walter vroeg me of ik mee wilde doen aan dit project. Ik wist meteen het antwoord al, een volmondige ja! Ik had nl. al via FB wonderschone foto’s voorbij zien komen van een dame, die aan dit geweldige initiatief deelnam. Walter is een kundig fotograaf, want zoveel oog voor detail en mooi gebruik van licht, waardoor de kleuren er vanaf spatten en tegelijkertijd ook veel zachtheid geven aan het beeld. De ochtend van de shoot vond ik best spannend. Nadat heel kundig door Nicol make up en haar werd voorbereid voor de fotoshoot, was het eindelijk zover. Walter heeft de gave om je heel snel over dat eerste ongemakkelijke momentje heen te zetten en ‘to go all in’! Al snel zat ik, bij wijze van spreken, in modellen modus en moedigde hij me steeds aan om bepaalde poses aan te nemen. Ik vond het heel prettig dat hij de poses nadeed, zodat ik deze zelf niet hoefde te verzinnen. Op een gegeven moment raakte ik er helemaal in, waardoor ik me letterlijk overgaf aan het moment en me in al mijn vrouwelijkheid en tegelijkertijd kracht kon laten zien. Het resultaat is echt prachtig geworden. Walter bood de mogelijkheid aan om de mooiste foto’s, met een zwarte lijst, aan te schaffen. Het was zo’n moeilijk keuze. Ik heb uiteindelijk 6 ingelijste foto’s uitgekozen, waarvan een paar hangen op een mooi plekje in mijn werk/kleedkamer. Om de zoveel tijd rouleer ik de foto’s, zodat er telkens een andere beeltenis te zien is. Ik word hier elke dag nog steeds heel erg blij van! Ik ben heel dankbaar dat Walter me voor het ‘40 vrouwen boven de 40’ project heeft gevraagd. Het was op het juiste moment in mijn leven, wat heeft bijgedragen aan mijn proces ‘gezien worden’. Dank je wel Walter voor jouw bijdrage aan dit proces. Ik wens je heel veel geluk voor alle toekomstige projecten die op je pad gaan komen. Liefs Karin

Karin de Bleyser
Het was een heel leuke ervaring. Nu eens zelf voor de camera. Even aandacht voor jezelf en een prachtige herinnering voor later. Nicole bedankt voor de mooie natuurlijke visagie en Walter reuze bedankt voor deze bijzondere ochtend in de fotostudio met veel tips, gezellige gesprekjes en een prachtig resultaat! 🤗

Judith van Amersfoort
Op social media kwam ik het project 40 over 40 van Walter Verwaal tegen: IK BEN OPZOEK NAAR 40 VROUWEN VAN 40, 50, 60 EN OUDER, VOOR EEN UNIEKE ERVARING, EEN ZELFVERTROUWEN BOOST, EEN ERVARING WAARMEE JE HET LEVEN VIERT. NEEM DEEL AAN DIT MOOIE AVONTUUR EN STRAAL. Alsof de oproep speciaal voor mij was : zelfvertrouwen boost, unieke ervaring , avontuur, een foto waarop ik straal , zou dat echt mogelijk zijn? Een avond lang heb ik getwijfeld : waarom zou ik foto's van mezelf laten maken , alleen van mij, op mijn leeftijd? Niet van het hele gezin, van de familie; nee, alleen van mijzelf. Durf ik dat wel, kan ik dat wel, is dat niet raar? Omdat het me zo bezig bleef houden heb ik me aan het eind van de avond ingeschreven. En wat ben ik daar blij om ! Walter zegt niets teveel in zijn oproep. Ik vond het spannend dus het was voor mij een avontuur Zelfvertrouwen boost en positiviteit de hele dag. Niet vaak heb ik zoveel positiefs over mezelf gehoord en wat heb ik een plezier gehad. Van de visagie en haarstyling van Nicole tot en met de laatste fotoshoot om half 3 en 14 dagen later de onthulling, alles was een belevenis. Het was een geweldige dag en bij de onthulling foto's (jazeker veel meer dan 1) waarop ik straal van plezier en van zelfvertrouwen. Een ervaring om nooit te vergeten. En dat hoeft ook niet want ik heb schitterende foto's als herinnering. Gewoon doen, omdat je het waard bent. Hella van Antwerpen

Hella van Antwerpen