fbpx

Wat klanten zeggen

Voor het project 40-over-40 ben ik bij Walter in de studio geweest. Na een mailtje van mij, nam hij direct contact op via de telefoon en hebben we uitgebreid gesproken over de opzet en aanpak van de dag. En wat voor dag! Een dag waar je helemaal je allermooiste zelf mag zijn, met haar, make-up en kleding. Walter is een heel fijn persoon die je direct op je gemak stelt, waarbij je je direct vrij voelt om toch een beetje uit je comfortzone te gaan, zomaar te poseren voor de camera. De dag vloog voorbij, heel veel foto’s, heel veel mooie gesprekken, heel veel warmte. En als kers op de taart als herinnering een aantal prachtige foto’s!

Kim Brons
Begin oktober heb ik een fotosessie bij Walter Verwaal gedaan in het kader van zijn ’40 boven 40’ project. Na een intakegesprek en een heldere brochure ter voorbereiding op de sessie, reed ik ’s ochtend vroeg naar Duiven. Ik had verschillende kledingsets bij me en was nieuwsgierig naar wat de dag zou brengen. Bij binnenkomst was er meteen een hartelijk welkom. De visagiste stond klaar, alles was tot in de puntjes voorbereid. Walter adviseerde over de kledingsets voor de fotosessie en de dag kon beginnen. Ik heb het ervaren als een heerlijke ontspannen dag in de studio van Walter. Walter gaf tips over mijn houdingen voor de foto’s. Het was een hele leuke ervaring om model te zijn bij een professionele fotograaf, waar je jezelf van meerdere kanten kunt laten zien. Ook de onthulling was gezellig en leuk om het resultaat te zien. Walter had een aantal ideeën vormgegeven hoe de foto’s ook zakelijk te gebruiken waren. Ik kan de fotosessie bij Walter van harte aanbevelen.

Angela Lijmbach

Walter benaderd voor foto 's voor mijn website www.yurt-yoga.nl. Dit resulteerde uiteraard in mooie, foto 's maar vooral ook in een hele leuke, gezellige en vooral relaxte dag met mooie gesprekken. Ik denk er met veel plezier aan terug en kan het iedereen aanraden. Walter begeleidt je in de shoot maar staat ook open voor jouw eigen ideeën hoe je eea wilt. Echt fijne samenwerking, ik heb genoten!Carla Staring

Foto's hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. De mensen die me dierbaar zijn wil ik vasthouden, koesteren en op de foto vastleggen. Daarom wilde ik ook een foto van mijzelf hebben als herinnering, als document voor mijn dierbaren en voor mijzelf .

Ik belde daarom jou op Walter om een afspraak te maken voor een fotosessie. Zogezegd zo gedaan maakte je door de dag heen foto's, ook werd er gedacht aan een hapje en een drankje voor de innerlijke mens en ik werd opgemaakt door Nicol om me nog mooier te laten voelen.

Bedankt Walter je hebt me mooi weten vast te leggen op de foto stoer en kwetsbaar tegelijk.

Als fotograaf heb je plezier in wat je doet dat straal je ook uit, het is echt je passie. Ik wil je ook bedanken voor de positieve sfeer die dag. En het mooie eindresultaat. Ik kom zeker bij je terug voor een volgende fotosessie. Alle goeds toegewenst met je passie ..

Vriendelijke  groetjes FriedyFriedy Harmsen
Wat een bijzondere samenloop van omstandigheden toen ik Walter belde om een foto te laten maken. Ik ken Walter via de sportschool en herinnerde me dat hij fotograaf is. Ik vroeg hem of hij mijn man, zijn 2 kinderen en mij kon vastleggen, want we wilden deze foto gebruiken voor de uitnodiging van ons huwelijk vorig jaar. In hetzelfde gesprek vroeg Walter mij dat hij met een waanzinnig mooi project bezig was; 40 vrouwen boven de 40, vanuit hun mooie zijn en kracht vast te leggen op camera. Hierbij werd make up en haar verzorgd. Dit zorgde al voor een hoog glam -en sterrengehalte. Even helemaal tijd en aandacht voor jezelf, waarbij je ook nog eens de hele dag in de watten zou worden gelegd. Walter vroeg me of ik mee wilde doen aan dit project. Ik wist meteen het antwoord al, een volmondige ja! Ik had nl. al via FB wonderschone foto’s voorbij zien komen van een dame, die aan dit geweldige initiatief deelnam. Walter is een kundig fotograaf, want zoveel oog voor detail en mooi gebruik van licht, waardoor de kleuren er vanaf spatten en tegelijkertijd ook veel zachtheid geven aan het beeld. De ochtend van de shoot vond ik best spannend. Nadat heel kundig door Nicol make up en haar werd voorbereid voor de fotoshoot, was het eindelijk zover. Walter heeft de gave om je heel snel over dat eerste ongemakkelijke momentje heen te zetten en ‘to go all in’! Al snel zat ik, bij wijze van spreken, in modellen modus en moedigde hij me steeds aan om bepaalde poses aan te nemen. Ik vond het heel prettig dat hij de poses nadeed, zodat ik deze zelf niet hoefde te verzinnen. Op een gegeven moment raakte ik er helemaal in, waardoor ik me letterlijk overgaf aan het moment en me in al mijn vrouwelijkheid en tegelijkertijd kracht kon laten zien. Het resultaat is echt prachtig geworden. Walter bood de mogelijkheid aan om de mooiste foto’s, met een zwarte lijst, aan te schaffen. Het was zo’n moeilijk keuze. Ik heb uiteindelijk 6 ingelijste foto’s uitgekozen, waarvan een paar hangen op een mooi plekje in mijn werk/kleedkamer. Om de zoveel tijd rouleer ik de foto’s, zodat er telkens een andere beeltenis te zien is. Ik word hier elke dag nog steeds heel erg blij van! Ik ben heel dankbaar dat Walter me voor het ‘40 vrouwen boven de 40’ project heeft gevraagd. Het was op het juiste moment in mijn leven, wat heeft bijgedragen aan mijn proces ‘gezien worden’. Dank je wel Walter voor jouw bijdrage aan dit proces. Ik wens je heel veel geluk voor alle toekomstige projecten die op je pad gaan komen. Liefs Karin

Karin de Bleyser
Het was een heel leuke ervaring. Nu eens zelf voor de camera. Even aandacht voor jezelf en een prachtige herinnering voor later. Nicole bedankt voor de mooie natuurlijke visagie en Walter reuze bedankt voor deze bijzondere ochtend in de fotostudio met veel tips, gezellige gesprekjes en een prachtig resultaat! 🤗

Judith van Amersfoort
Op social media kwam ik het project 40 over 40 van Walter Verwaal tegen: IK BEN OPZOEK NAAR 40 VROUWEN VAN 40, 50, 60 EN OUDER, VOOR EEN UNIEKE ERVARING, EEN ZELFVERTROUWEN BOOST, EEN ERVARING WAARMEE JE HET LEVEN VIERT. NEEM DEEL AAN DIT MOOIE AVONTUUR EN STRAAL. Alsof de oproep speciaal voor mij was : zelfvertrouwen boost, unieke ervaring , avontuur, een foto waarop ik straal , zou dat echt mogelijk zijn? Een avond lang heb ik getwijfeld : waarom zou ik foto's van mezelf laten maken , alleen van mij, op mijn leeftijd? Niet van het hele gezin, van de familie; nee, alleen van mijzelf. Durf ik dat wel, kan ik dat wel, is dat niet raar? Omdat het me zo bezig bleef houden heb ik me aan het eind van de avond ingeschreven. En wat ben ik daar blij om ! Walter zegt niets teveel in zijn oproep. Ik vond het spannend dus het was voor mij een avontuur Zelfvertrouwen boost en positiviteit de hele dag. Niet vaak heb ik zoveel positiefs over mezelf gehoord en wat heb ik een plezier gehad. Van de visagie en haarstyling van Nicole tot en met de laatste fotoshoot om half 3 en 14 dagen later de onthulling, alles was een belevenis. Het was een geweldige dag en bij de onthulling foto's (jazeker veel meer dan 1) waarop ik straal van plezier en van zelfvertrouwen. Een ervaring om nooit te vergeten. En dat hoeft ook niet want ik heb schitterende foto's als herinnering. Gewoon doen, omdat je het waard bent. Hella van Antwerpen

Hella van Antwerpen
Ken je dat? Dat je altijd net niet lekker op de foto staat? Altijd een oog dicht, of een vreemde grimas. Ik wel. En toen kwam Walter Verwaal op mijn pad met zijn mooie project gericht op vrouwen boven de 40. Walter neemt de tijd en heeft de rust en humor, zodat met veel lol ineens mooie foto's mogelijk zijn. Niet eentje maar een heleboel. Nu nog kiezen. #40over40 #foto Quote van Walter: Je bent te belangrijk om niet gezien te worden, te mooi om voor lief te nemen en dat gaan we vieren. Samen laten we de wereld zien dat schoonheid geen leeftijd kent. Dus niet voor vrouwen met keuzestress wel als je jezelf een mooie foto gunt.

Judith van Amersfoort
De wetenschap dat ik drager ben van een erfelijke afwijking CDH1 en de bijbehorende lichamelijke onderzoeken maken dat ik extra bewust ben van mijn eigen lijf. Mijn lichaam waarmee ik me verplaats door tijd en ruimte, en waarmee ik me kan uiten over wat ik denk en voel. Dat maakt tot wie ik ben. Deze bewustwording maakte dat ik besloot om een bijzondere fotosessie te doen bij Walter Verwaal. Het was een ontspannen en leuke dag, soms voor mij grensverleggend. Maar ik ben trots op het resultaat. En voor wie twijfelt of dit wat voor je is, ik zou zeggen, doen! Met zo'n vakman als Walter krijg je een mooie beleving en je houdt er geweldige foto's aan over!

Dorien Van der Meer
Met het perspectief van een kunstenaar en de techniek van een vakman geeft Walter Verwaal van Fotic mij een perspectief op mijzelf dat ik niet ken. Ik doe mee aan zijn ’40 over 40 project’ (https://www.walterverwaal.nl). Ontroerd door wat er tevoorschijn komt, ben ik dankbaar voor deze bijzondere ervaring, en het resultaat waarin de ervaring is vastgelegd. De ervaring verbreedt de kijk op mijzelf: dit ben ik ook!

Mariëlle Stokdijk
Dit gun ik iedereen: deze ervaring met Walter Verwaal! Een mooie dag waarop je letterlijk in the picture bent. Poseren in verschillende outfits om de verschillende kanten van jezelf te laten zien. Mooi opgemaakt en met duidelijke aanwijzingen voor de poses. En ontdekken dat je er steeds meer lol in krijgt! #inbeeld #ik #jebenthetwaard

Antoinette Meys
Ik ben je onwijs dankbaar voor deze geweldige dag! Omdat ik vind dat iedereen wat moois heeft iets unieks! En jij Walter een ster bent in het vastleggen op camera, van je eigen unieke persoonlijkheid!! Top !! Top dag en ervaring! Beste cadeau voor jezelf 🙏

Vera Nieuwkoop